Kuusalu – Aegviidu XXXVII suusamatk

Sellel aastal tähistame Eesti Vabariigi 106. sünnipäeva suusamatkaga!

Sündmus sai alguse 1970-del aastatel kui Kuusalu kolhoosi ehitusosakond eesotsas Enn Aaviksaare ja Jaak Fuchsiga esimest korda selle enam kui 35-kilomeetri pikkuse enamuses ilma ette sõidetud suusarajata „vägitüki“ ette võttis.

Kui eelmised korraldajad väsisid, võttis traditsiooni hoidmise üle Kuusalu Matkaselts, kes korraldab sündmust juba seitsmendat korda.

Retk algab traditsiooniliselt kell 9 Kuusalu Coop Konsumi parklast ning suundub üle Mähuste, Venemäe, Kõrvemaa Suusakeskuse ja Aegviidu Nelijärve puhkekeskusesse, kus sportlik päev lõppeb sauna ja ühise õhtusöögiga.

Eelregistreerimine on kohustuslik! Päeva osalustasu on 15 EUR. Kuni 1. veebruarini registreerides on osalustasu 25% soodsam (11,50 EUR), kohapeal sularahas tasudes on osalustasu 20 EUR (seda eeldusel, et tellitud bussis on veel vabu kohti)

Registreeru siinsamas!

Sündmus toimub iga ilmaga – isegi siis kui lund ei peaks tulema, läheme kondijõul Nelijärvele kohale.

PS Kui keegi eelistab suusatamisele Nelijärvele kõndimist, siis andke meile enne registreerimist oma vastavast soovist teada e-postiga matkaselts@matkaselts.ee või FB Messengeri sõnumiga. Kui soovijaid on piisavalt, korraldame retke ka jalgsikõndijatele.

Leave a comment